Danny de Leeuw

Danny de Leeuw

Mijn kracht, mijn passie, uw herstel.

Sport en de zorg voor mensen hebben een belangrijke plek in mijn leven.
Ik ben sportief aangelegd, vind het prachtig om naar allerlei sporten te kijken en ze zelf te beoefenen. Door mijn ruime ervaringen met sport heb ik een uitgebreide kennis van blessures.

Tijdens mijn jeugd liep ik bij voetbal, tijdens een sprintduel, een blessure op. De fysiotherapeut constateerde een hamstringruptuur. Om met de nacompetitie van het 1e elftal mee te kunnen doen moest ik snel revalideren. De werkwijze van de fysiotherapeut sprak mij zo aan dat ik het vak ook wilde leren, om zelf patiënten zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen, zodat ze hun sport met veel plezier konden blijven beoefenen. Na mijn opleiding tot verpleegkundige  te Goes ben ik in 2011 fysiotherapie in Breda gaan studeren.

Ik vind het belangrijk om patiënten te helpen, er voor ze te zijn en ze te leren omgaan met hun klachten, vooral in situaties waarin ze met hun rug tegen de muur staan en afhankelijk zijn van professionele hulp.

Active Ageing

Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met Active Ageing (actief ouder worden). In mijn ogen moeten ouder worden en vitaliteit samen kunnen gaan. Daarom ben ik in 2016 met de opleiding geriatrische fysiotherapie gestart. De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup ouderdomsverschijnselen vertonen.

Ik ben er voor u, zodat u zo snel mogelijk weer klachtenvrij door het leven kunt gaan.