Mitchel Lodder

Mitchel Lodder

Toen ik een jaar of 14 was kwam ik bij Bert Debruyne onder behandeling vanwege hoofdpijn en nekklachten. Ik ervaarde hoe hij met zijn kennis en technieken mijn klachten af liet nemen. Ik vond dit zo'n mooie ervaring dat ik mij op die leeftijd ben gaan interesseren voor fysiotherapie.

Niet lang daarna leerde ik de wereld van fitness en krachttraining kennen, vanuit daar ging mijn interesse groeien voor het menselijk lichaam en het functioneren daarvan. Na mijn havo leek het mij ook een simpele keuze om fysiotherapie te gaan studeren.

In augustus 2018 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de AVANS Hogeschool in Breda. Niet lang daarna heb ik een periode waargenomen voor de praktijk. Dit leidde tot een vaste baan binnen het team.

Naast fysiotherapie heb ik een grote interesse voor krachttraining en fitness. De veelzijdigheid in deze sport trekt mij enorm aan, en die veelzijdigheid maakt het vak fysiotherapie ook zo geweldig. Mijn werkdag kan enorm variëren, van een klacht aan de enkel tot aan een klacht aan de nek. Er is wel een overeenkomst: wat de klacht ook inhoudt, samen gaan we er alles aan doen om weer klachtenvrij te functioneren.