Roy Mulder

Roy Mulder

Van mijn passies mijn werk maken.

Vroeger was ik altijd te vinden met een bal aan mijn voet op een veldje of pleintje. Op mijn 4e jaar ben ik gestart met voetballen bij de VV Kloetinge en na de gehele jeugdopleiding speel ik daar nu in de eerste selectie. Mijn andere passie is om andere mensen te helpen. Voor mij was het een lange zoektocht op welke manier ik deze 2 passies wilde combineren.

Zo heb ik het CIOS afgerond met het profiel SBAW, waarbij ik gewerkt heb met “probleem” jongeren. Daarna ben ik op de Hogeschool Zeeland de opleiding Sportkunde gaan studeren, waarbij ik meer de gezondheidskant op ben gegaan. Hier heb ik voornamelijk mensen geholpen met het ontwikkelen van een gezonde en actieve leefstijl. Daarnaast heb ik onderzoek gedaan naar de invloed van een sport programma op de motivatie om te blijven sporten.

Na deze opleiding was ik voor mijn gevoel nog niet uitgeleerd, waarna ik gekozen heb om op de Universiteit Antwerpen de master “revalidatie wetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale en sport aandoeningen” te volgen. Ervaring heb ik opgedaan in de (top)sport bij Sparta Rotterdam, Fysiotherapie Nieuw Rotterdams Peil en het Sport Performance Centre. Ook heb ik ervaring opgedaan in het Academisch Ziekenhuis Monica in Antwerpen mbt. revalidatie na een operatie aan een gewricht. Voor mijn master thesis heb ik onderzoek gedaan naar knieartrose.

Mijn doel is om met u te zoeken waar de oorzaak van uw probleem ligt, om zo samen tot een oplossing te komen. Dit kan op het gebied van pijn, (sport) blessures, leefstijlverandering of revalidatie na een operatie.