Justin le Conté

Justin le Conté

Sportief, spontaan en enthousiast

Sportief, spontaan en enthousiast zijn eigenschappen die mij goed omschrijven en die ik voor mezelf als zorgverlener ook belangrijk vind. Als fysiotherapeut werk je samen met de patiënt aan een klacht. Die samenwerking is belangrijk om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mijn interesse voor het menselijk lichaam en blessures is ontstaan op de middelbare school. Bij de voetbal kwam ik regelmatig in aanraking met een fysiotherapeut. Op vrij jonge leeftijd moest ik mijn studiekeuze maken, een keuze die voor mij niet moeilijk was. Er was maar een opleiding die me echt leuk en boeiend leek: fysiotherapie.

Na het CIOS heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda gevolgd en afgerond in 2015. Via mijn externe minor SPAA (Sport Physiotherapy and Active Aging) aan de HAN in Nijmegen kreeg ik direct de kans om bij Fysiotherapie Middelburg aan de slag te gaan.

Naast algemene fysiotherapie houd ik me ook bezig met interdisciplinaire revalidatie. Dit betreft revalidatietrajecten voor patiënten die net dat beetje extra zorg nodig hebben om beter met zijn/haar klachten om te kunnen gaan.

Mijn doel als fysiotherapeut is vooral om samen met u de oorzaak van uw klacht te achterhalen en daar de juiste behandeling voor te vinden, zodat u zich zo snel mogelijk beter voelt.