Klantervaringen

Door onze gerichte aanpak hebben wij al veel mensen kunnen helpen om hun klachten terug te dringen en zelfs te verhelpen. Op deze pagina leest u een aantal van de ervaringen! 

Schouderpees / supraspinatus tendinopathie

Na bijna twee jaar met pijnklachten in bovenarm / schouder te hebben gelopen, waarbij ik bij bepaalde draai en strekbewegingen een scherpe pijn in mijn bovenarm voelde, een afspraak gemaakt bij Fysiotherapie Middelburg, waar een team therapeuten werkzaam is die allemaal hun eigen specialisme hebben. Na onderzoek bleek bij mij het probleem in pezen in de schouder te zitten. Shockwave is hiervoor een therapie met een 80% slagingskans. De naam shockwave deed mij vermoeden dat het een pijnlijke behandeling is maar dit blijkt niet het geval te zijn. De eerste behandeling was even wennen maar latere behandelingen ( in totaal vijf) voelde ik in eerste instantie direct na de behandeling niets en de volgende dag een zwaar gevoel en een wat zeurderige pijn in het behandelde gebied. Maar nooit zo erg dat ik pijnstilling ( paracetamol) in moest nemen. Naarmate de behandelingen vorderden werd de pijn in mijn schouder beduidend minder. Nu na vijf behandelingen kan het eigenlijke doel van de therapie, het stimuleren van de eigen geneeskracht van het lichaam dat met de shockwave therapie in werking is gezet verder uitwerken. Dit duurt nog zeker 12 weken. Voor nu langzaam aan alles weer met mijn arm gaan doen en rustig aan de spierkracht opbouwen. Tot op heden ben ik zeer positief over de shockwave therapie en zou die zeker aanraden om ook te overwegen bij klachten in de pezen.
Anita Baas

Kniepees / patellatendinopathie

Ik had ongeveer een half jaar patella femorale klachten voordat ik naar de praktijk kwam, op de echo bleek een duidelijke kniepeesblessure. Ik heb bij mijn klachten professionele hulp en verduidelijking van de klacht gekregen, zeer goed! Het behandeltraject is voor mij tot nu toe het beste voor mijn herstel en ik ga gestaag vooruit. Het kan natuurlijk nooit snel genoeg gaan, maar nu na 3 maanden ben ik zeer tevreden over het resultaat tot nu toe. Bij deze klachten zou ik jullie zeker aanraden, dat heb ik zelfs al een keer gedaan!
Arjan

Heuppees / gluteale tendinopathie

Voordat ik voor de behandeling kwam, liep ik ongeveer 3 maanden met een pijnlijk heupgewricht en pijn langs de buitenkant van mijn bovenbeen. De behandeling met shockwave heb ik als zeer positief ervaren, het kan wel even pijnlijk zijn maar is absoluut te verdragen. Na 6 behandelingen ben ik heel blij met het resultaat, de klachten zijn zeker 90% weg! De behandeling zou ik bij deze klachten absoluut aanraden!
Els Bongaerts

Hielspoor / fascitis plantaris

Sinds een jaar heb ik last van hielspoor. Aanvankelijk kon ik er wel mee functioneren,  maar na ongeveer een jaar beperkte het me zodanig, dat ik er niet meer normaal mee kon lopen of werken. De huisarts verwees me door voor shockwave behandeling, waar goede resultaten mee behaald konden worden. Bij de intake kreeg ik duidelijke uitleg over de behandeling, en de oefeningen die ik kon doen, tips voor belasting van de voet, hoe belangrijk juist doseren is, maar ook over kosten die niet vergoedt werden. Zeker ook niet onbelangrijk!
De therapeut had duidelijk kennis van zaken, wat vertrouwen schept. Heel fijn ook dat er voor aanvang van iedere behandeling middels echo de juiste plaats wordt bepaald voor een zo effectief mogelijke behandeling. 
Er werd meteen bij de intake al een start gemaakt met de combi van shockwave therapie. Wekelijks kreeg ik zo'n behandeling, en ik merkte na verloop van een aantal weken verbetering. 
Ik had wat meer behandelingen nodig dan gemiddeld, ook nog ff een kleine terugslag, maar ik kan nu weer redelijk lopen en werken, mits ik goed blijf doseren qua belasting. Ik kan me nu weer richten op volledig herstel en volledige werkhervatting! En natuurlijk kan ik bij nieuwe klachten altijd weer terecht. Een fijn idee! Ik kan shockwave therapie bij het Pees Herstel Centrum Middelburg dan ook zeker aanbevelen bij een ieder die veel last heeft van hielspoor!
Chantal van Lomwel

De klachten waren hevige pijn onder aan mijn hiel. Mijn enkel en kuit raakten ook pijnlijk. Ik ben toen naar de huisarts gegaan, die heeft mij doorverwezen. Op dat moment had ik al 7 maanden last. Het behandelingstraject bij het Pees Herstel Centrum Middelburg is overzichtelijk verlopen met duidelijke uitleg. Het verdere herstel moet via  natuurlijke weg verlopen. Het is hierbij zaak goed naar de gevoeligheid te luisteren. De belasting te doseren. Na enige weken is een belafspraak ingepland om te horen hoe het gaat.
Bij de klachten van hielspoor is deze behandeling aan te bevelen.
Marjan Schuitema
 
De huisarts gaf aan dat ik hielspoor had en zodoende ben ik voor een behandeling gekomen. Er werd naar mij geluisterd en samen gingen we naar een plan. De behandeling ging in overleg met mij, er werd besproken wat het beste was.
Ik ben ook reuma patiënt en mijn botten doen veel pijn. Doormiddel van oefeningen en de juiste behandeling met shockwave kan ik nu weer sporten.
Voor mij was het belangrijk dat ik mijn dagelijkse dingen kon doen. En pijn vrij, dat zou ook nog fijn fijn zijn. Ik heb nu gelukkig geen pijn in mijn hiel meer en met de adviezen en oefeningen kan ik de komende tijd vooruit. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat, door de behandeling kan ik mijn leven weer oppakken, daarom van mij een dikke 10. Als ik in de toekomst hulp nodig heb, zou ik als eerste bij jullie aankloppen. Ik raad deze aanpak zeker aan.
Nancy Beck
 

Word jij het volgende succesverhaal?

Blijf niet langer met je klachten rond lopen, neem contact op om een afspraak in te plannen in ons Pees Herstel Centrum!