Fysiotherapie Middelburg - Goes

Onze praktijk hecht veel waarde aan het leveren van optimale zorg, zodat u het beste geholpen bent. We vinden het belangrijk dat we samen met u tot een behandelplan komen wat aansluit op uw persoonlijke omstandigheden. De zorg en ondersteuning die wij bieden is dan ook altijd maatwerk. Fysiotherapie Middelburg - Goes gelooft in een actieve benadering, bewegen binnen de mogelijkheden is immers het beste medicijn! Wij als team helpen u op weg om tot die beweging te komen. 

De ontwikkelingen binnen ons vak staan niet stil. Scholing en het volgen van de wetenschappelijke literatuur is belangrijk om fysiotherapie naar een hoger niveau te brengen. Onze fysiotherapeuten volgen de ontwikkelingen dan ook op de voet, zodat klachten op de meest efficiente manier kunnen worden verholpen. We maken hierbij gebruik van moderne apparatuur en de nieuwste inzichten.

Ook fysiotherapie kent zijn begrenzingen. Voor klachten die niet door de fysiotherapeut kunnen worden verholpen, werken we nauw samen met paramedische zorgverleners en medisch specialisten.

Blijf niet langer rondlopen met uw klacht. Samen kunnen we er iets aan doen!

Afspraak maken