Dennis Dorssers

Dennis Dorssers

Van jongs af aan speelt sport een heel belangrijke rol in mijn leven. Als kind was ik, zodra het weer het toeliet, op een voetbalveldje of op de tennisbaan te vinden. Bij slecht weer zocht ik mijn heil bij de zondagse sportuitzendingen op televisie. Al snel wist ik dat ik later iets in de sportwereld wilde doen. Gaandeweg raakte ik zo gefascineerd door hulpverleners die geblesseerde spelers weer rap op de been hielpen, dat het maken van een beroepskeuze niet meer zo moeilijk was: een opleiding tot fysiotherapeut was de meest voor de hand liggende stap.

Opleiding

Tijdens mijn opleiding in Antwerpen werd mij duidelijk dat sportblessures slechts een kleine tak van sport binnen de fysiotherapie vormen. Ook de andere disciplines die tijdens mijn opleiding werden behandeld wekten mijn interesse. Mijn hart bleef echter bij sportfysiotherapie liggen. Dit werd mijn master aan de Vrije Universiteit van Brussel waar ik in 2013 afgestudeerde.

Als voetballer bij V.V. Kloetinge raakte ik met Jeffrey Saija in gesprek over blessures en sportfysiotherapie. Dit leidde tot een baan als waarnemer in zowel de Goese als Middelburgse praktijk. Inmiddels maak ik deel uit van het vaste team. Mijn ultieme doel is het begeleiden van alle sportblessures in Goes en omstreken. Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor klachten aan het bewegingsapparaat die niet sportgerelateerd zijn. Ik help u graag zo snel mogelijk van uw klachten af.