Ons team is weer versterkt!

We zijn blij dat we in het afgelopen halfjaar 3 nieuwe medewerkers hebben mogen verwelkomen binnen onze praktijk! 
We stellen Rens, Erica en Thomas in dit bericht graag kort aan u voor.

Vanaf oktober zijn Rens en Erica het team komen versterken. Rens houdt zich als fysiotherapeut vooral bezig met het begeleiden van mensen met Parkinson, hart- long- en vaataandoeningen, maar ook voor diverse andere klachten kunt u bij hem terecht. Zo heeft Rens ook een grote interesse in sporten (zelf is hij fervent hardloper) en begeleidt hij ook graag andere sporters.

Erica is onze rots in de branding op het secretariaat, een taak die erg veelzijdig is en dat is Erica op het lijf geschreven! Na 20 jaar in de recreatiesector te hebben gewerkt, is ze overgestapt naar de zorgsector en zorgt zij er nu voor dat alles binnen de praktijk zoveel mogelijk op rolletjes loopt

Ook Thomas is nieuw binnen de praktijk, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in Goes. Thomas is gespecialiseerd in echografie en de behandeling van langdurige peesklachten. Daarnaast is hij aangesloten bij het MS zorgnetwerk Midden-Zeeland voor ondersteuning bij MS klachten, maar u kunt natuurlijk ook voor diverse andere klachten bij Thomas terecht. Buitenom het werk is hij graag bezig met fotografie, misschien dat u hem zo nu en dan met de camera ziet rondlopen in de praktijk!

Wilt u meer over ons team te weten komen, kijk dan ook eens op onze teampagina!