Het laatste nieuws

Per april hebben wij onze ruimte in medisch centrum Kalverstraat weer uitgebreid. Vanaf nu beschikken wij weer over een ruime oefenzaal met fijne apparatuur. Onze medische fitness wordt hier ook per april verzorgd. Wilt u graag bij ons komen sporten neem telefonisch contact op via 0118-714714 of stuur ons een bericht via de contactpagina!

Per April zijn wij gestart met extra medische fitness groepen in de avond. Op de maandag en woensdag zullen deze groepen plaatsvinden van 19:00 tot en met 21:00 uur. Mocht je interesse hebben om hieraan deel te nemen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-714714 of via de contactpagina op onze website. Ook voor mensen die al bij ons sporten maar graag wisselen van hun huidige groepje naar een avondgroep kunnen hiervoor contact opnemen. Graag zien we jullie in onze oefenzaal! 

Naar aanleiding van de laatste persconferentie kunnen wij onze medische fitness groepen weer volledig hervatten. Dat betekend ook dat de groepen die geen doorgang meer konden vinden in de avond weer vanaf vandaag worden hervat.

Wij hopen dat jullie hier net zo blij mee zijn als ons en we hopen jullie weer snel te zien in onze oefenzaal. 

Denk bij binnenkomst van het pand en het verplaatsen in de oefenzaal van het dragen van een mondkapje en maak na gebruik de apparatuur even schoon, zo kunnen we verantwoord blijven sporten. 

Mocht je interesse hebben in medische fitness neem dan contact met ons op!

Per 31-05 zullen wij onze medische fitness groepen weer hervatten! Dit zullen wij doen op zowel onze nieuwe locatie aan de Kroneveldweg als aan de buitenruststraat.

Wij zullen onze huidige leden en degene die op de wachtlijst staan hierover telefonisch contacteren. 

Mocht u zelf vragen hebben of willen aanmelden voor medische fitness neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon.

9 april is er in de PZC een mooi stuk gepubliceerd over onze nieuwe locatie!

U kunt het artikel lezen door op onderstaande link te klikken: 

https://www.pzc.nl/walcheren/nieuw-gezondheidscentrum-aan-de-rand-van-middelburg-dit-is-de-toekomst-van-de-zorg~a5e4ea98/

Helaas kunnen wij de medische fitness nog niet opstarten. Wij vinden dit erg jammer maar zijn er op dit moment wel van overtuigd dat dit de meest verantwoorde keuze is. Wij hopen natuurlijk wel dat u genoeg in beweging blijft! 

Wij zullen u direct informeren op het moment dat wij weer medische fitness gaan aanbieden. Fysiotherapie zal wel doorgaan met uiteraard inachtneming van de afstand- en hygiëneregels. 

 

Pagina 1 van 4